• Bejelentkezés: H-P 8-18

 • Telefon: +36 30 203 5653

 • Rendelés: időpont alapján

  • 2017-11-14
  Láthatatlan fogszabályozó készülék

  Láthatatlan fogszabályozó készülék

  A legmodernebb számítógépes technológia által vezérelt fogszabályozás. A számítógépes tervezés segítségével, már a kezelés megkezdése előtt pontos képet kaphatunk a várható eredményről. Az ultravékony fogszabályozó síneket 2-6 hetente szükséges cserélni, összesen az elváltozástól függően több sín szükséges a legtökéletesebb végeredmény eléréséhez. A felnőtt fogszabályozásban igen kedvelt, mert teljesen észrevehetetlen. Kiválóan alkalmas fogtorlódások megszüntetésére, kusza fogak kiegyenesítésére. Fogak közötti rések zárhatóak, illetve kezelhető vele többféle harapási rendellenesség is. Olvasson tovább!

  Bővebben →
  • 2017-11-07
  Számos kedvezménnyel várjuk ebben a hónapban!

  Számos kedvezménnyel várjuk ebben a hónapban!

  A Fogászati Hónap Magyarországon minden év novemberében van. Ez egy országos kampány szájunk, fogaink egészségéért. Rengeteg fogászat csatlakozik mi is szeretnénk segíteni meglévő és leendő kedves pácienseinket, számos kedvezményes csomagunk segítségével, annak érdekében, hogy fogaik egészségét és szépségét minél tovább megőrizhessük!

  Bővebben →
  • 2017-10-26
  Valóban veszélyes az amalgám tömés? Kicseréltessük vagy maradhat?

  Valóban veszélyes az amalgám tömés? Kicseréltessük vagy maradhat?

  Amalgám tömést a modern fogászati rendelőkben már nem készítünk, aminek több oka is van. Egyáltalán nem esztétikus, több méterről is láthatjuk egy kiadós nevetés során sötét színe miatt. Azonban ez a legkisebb probléma. A mai modern fogászati tömőanyagok már kémiailag is kötnek a fogszövetekhez, aminek az előnye az, hogy elég egy pont akkorra üreget kialakítani a fogban amekkora a szuvasság mérete, ezzel szemben az amalgám számára egy annál sokkal nagyobb üreg szükséges amiben meg tud kapaszkodni.

  Bővebben →
  • 2017-10-19
  Miért alakul ki a fogszuvasodás?

  Miért alakul ki a fogszuvasodás?

  A fogszuvasodás amikor elkezdődik még nem jár fájdalommal, ezért sokáig észrevétlen maradhat. Számos olyan jel van ami viszont arra utalhat, hogy valami nincs rendben. Ilyen például a cukros ételek fogyasztása után kialakuló kellemetlen érzés, vagy az ételmaradékok beékelődése olyan helyre ahova eddig nem volt jellemző. Észrevehetünk a fogainkon fehéres, illetve barnás elszíneződést is, ami már valamilyen elváltozásra utalhat. A nyelvünkkel tapinthatunk olyan furcsaságot amit eddig nem. Érdemes ilyen esetben azonnal felkeresni fogorvosunkat, mert minél korábbi stádiumban csípjük el a problémát, annál könnyebben és gyorsabban orvosolható a probléma.

  Bővebben →