fbpx

Szolgáltatások

Szegeden, a belváros szívében, kellemes és hangulatos környezetben várjuk kedves pácienseinket. Nálunk várakozás nélkül, a megbeszélt időpontban kezdjük a kezeléseket, de addig kényelmes váróhelyiségünkben töltheti el drága idejét. Tájékozódhat további szakrendeléseinkről, illetve fontos és hasznos információkkal próbáljuk segíteni egészsége megőrzését.

Fogászati rendelőnkben a legmodernebb anyagokkal és technikákkal várjuk Önt, nálunk folyamatos a megújulás! Bármilyen fogászati problémával nyugodtan fordulhat hozzánk, szakrendeléseinken a fogászat minden területen megoldást nyújtunk. Kellemes és stressz mentes légkörben végezzük fájdalommentes kezeléseinket, és próbáljuk jó élménnyé varázsolni a fogászati beavatkozásokat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk az elvégzett kezelésekre, fogművekre garanciát vállalunk!

Bankkártyás fizetéssel, egészségpénztári számla lehetőséggel és ingyen Wifi-vel várjuk kedves pácienseinket!

Parodontológia

Az ínybetegségek a lakosság 90%-át érintik, ebbe beleértve az egyszerű ínygyulladást és a súlyos fogágybetegséget is. Kezelés nélkül súlyos következményekhez vezethet, azonban már van megoldás. A fogágybetegség fájdalmatlan betegség, csak nagyon súlyos formájában járhat fájdalommal, amikor a fogágy pusztulása már olyan mértékű, hogy a fogak elvesztésével jár. Segítünk, hogy saját fogait minél tovább, és egészségesen megőrizhesse. A rendszeres fogászati szűrővizsgálat rendkívül fontos, illetve figyelje a figyelmeztető jeleket, és forduljon szakorvoshoz.

Esztétikai beavatkozások

A mai világban a gyönyörű mosoly nagyon fontos és elengedhetetlen része az igényes megjelenésnek. Számos esztétikai beavatkozással tudunk Önnek segíteni ebben, hogy büszkén mosolyoghasson minden helyzetben. Rendelőnkben a legújabb technikákkal, módszerekkel dolgozunk, a tökéletes eredmény elérése érdekében. Esztétikai fogászati beavatkozásokhoz tartozik a fogfehérítés, mely egészséges fogainkat még szebbé varázsolhatja. Az esztétikus megjelenés érdekében fejlesztették ki a teljesen fémmentes fogpótlásokat, melyekkel gyönyörű és természetes eredményt tudunk elérni. Senki nem fogja észrevenni, hogy Önnek pótlása van, csak a gyönyörű és természetes mosolyát.

Implantológia

A modern technikának köszönhető, hogy már nem kell egészséges fogakat lecsiszolni, feláldozni, hogy foghiányokat pótoljunk. Erre nyújt megoldást a fogászati implantátum, melyet a csontba ültetünk be, és arra kerül rá a fogpótlás. Rendelőnkben a legmegbízhatóbb implantátumokkal dolgozunk. Az implantátum egy felületkezelt titán csavar, melyet a foghiánytól függően a csontba ültetünk. Bioinert, azaz nem ismert vele szemben allergia, bárkinél alkalmazható. A foghiányok számától és elhelyezkedésétől függ, hogy hány implantátum kerül beültetésre.

Szájsebészet

Az egyszerű fogeltávolítástól a komplikáltabb műtéti esetekig, segítünk fájdalommentesen eltávolítani a szükséges fogakat, majd megoldást nyújtunk a fog pótlási lehetőségekre. Ne hagyjon menthetetlen fogakat a szájában, mert gócként szerepelve károsíthatja az egészségét.

Általános fogászat

Fogmegtartó kezelések közé tartozik a tömés,inlay/betét,és a gyökérkezelés.Ezeknek a kezeléseknek a célja a fogak hosszú távú megőrzése. Érdemes legalább évente egy fogászati szűrővizsgálaton részt venni, annak érdekében, hogy a beavatkozás mértéke minél kisebb, inkább preventív jellegű legyen. A fogtöméseket a fogakkal azonos színű tömőanyaggal látjuk el, a szuvasság eltávolítása után. Attól függően mekkora az érintett terület, beszélhetünk 1,2,3,4 felszinü tömésekről. A nagy tömések alternatívájaként ajánljuk a fogászati betéteket, melyeket egy mintavétel után a fogtechnikus készít el a fogorvos által előkészített fogba. Ezeknek az élettartama sokkal hosszabb nagy tömések esetén. A szuvassság nagyon előrehaladott állapotában, amikor már a fogbél is érintett, akkor van szükség a gyökérkezelésre. A hiedelmekkel ellentétben, ez sem fájdalmas kezelés csak előfordul, hogy a gyulladás miatt több érzéstelenítőre van szükség. Az első alkalommal történik meg a fogbél eltávolítása, amivel a fájdalmat megszüntetjük, majd a gyökerek feltöltése gyökértömő anyaggal, és végül a fog koronai részének ellátása.

Fogpótlást a foghiánytól függően készíthetünk rögzített vagy kivehető pótlásokat. A kisebb esztétikai problémák megoldására javasoljuk a héjjakat, amivel elszineződött, elfordult, elkopott fogakat tudunk nagyon esztétikusan helyreállítani. Koronákat, előzetesen előkészített lecsiszolt fogakra készít a fogtechnikus egy mintavétel után, amikor a nagyon kevés megmaradt fogállomány már másképp nem őrizhető meg. Hídpótlást pedig hiányzó fogak pótlására használjuk. Anyaguk szerint fémkerámia vagy teljes kerámia pótlásokat készítünk, az elülső esztétikai zónában a teljes kerámia pótlásokat javasoljuk kiváló esztétikája miatt. Kivehető pótlások esetében a meglévő fogak számától függően több féle elhorgonyzási lehetőséget biztosítunk, amivel teljesen láthatatlanná tudjuk tenni még ezeket a pótlásokat is a szájban, a saját fogakhoz nagyon hasonlóan. Teljes fogatlanság esetében, pedig teljes kivehető fogsort készítünk, a hiányzó fogak pótlására.

Keressen minket bizalommal!

Időpont-egyeztetés alapján

Lehetőleg várakozás nélkül, kellemes környezetben, ingyen WiFi.

Maximális sterilitás

Járványügyi előírások betartásával, biztonságos, fertőtlenített rendelőben.

Tökéletes mosoly

A legmodernebb technikákkal és anyagokkal dolgozunk, hogy a kívánt eredmény ne maradjon el.

Garancia

Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk!

Jelentkezzen be, kérjen időpontot fogpótlásra még ma!

Klinikánkon segítünk minden kedves páciensünknek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a fogak pótlására. Időpontfoglalásért hívja munkanapokon (hétfőtől péntekig) 8-18 a +36 30 203 5653 telefonszámot vagy töltse ki online időpontkérő űrlapunkat vagy írjon emait az  email címre vagy írjon Facebook Messenger üzenetet!