• Bejelentkezés: H-P 8-18

  • Telefon: +36 30 203 5653

  • Rendelés: időpont alapján

Szájsebészet

Egyszerű fogeltávolítás: azon fogak eltávolítását soroljuk ide, melyek tartószerkezete fogágybetegség (parodontitis) következtében meggyengült.

Komplikált fogeltávolítás: elszuvasodott-, eltört koronájú fogak, gyökerek speciális eszközökkel való eltávolítása.

Műtéti fogeltávolítás: ha az állcsontba, a csont szintje alatt helyezkedik el a gyökér vagy fogdarab, akkor először a nyálkahártyából lebenyt képzünk, majd a csontot gyökérhez való hozzáférésig formáljuk (több gyökerű fogak esetén gyakran azokat elválasztjuk), ezt követően eltávolítjuk fogrészletet, majd a sebszéleket varratokkal egyesítjük.  Gyógyulási idő 1 hét.

Bölcsességfog / állcsontban visszamaradt fog eltávolítása: bölcsességfog eltávolítása: A bölcsességfogak változatos elhelyezkedése, formája miatt eltávolítása leggyakrabban sebészi módszerekkel, sebészi feltárásban történik.

Gyökércsúcs eltávolítás (resectio): a gyökércsúcs resectio a gyökér körüli gyulladásos szövet és a gyulladás kialakulásáért felelős gyökércsúcsi rész eltávolítását jelenti szájsebészeti módszerekkel, helyi érzéstelenítésben.

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. A legfrissebb eljárási rend értelmében minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni!

Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!