fbpx

Kapcsolat

Megközelítés gépjárművel

Szeged belvárosában, így az Arany János utcában is fizető parkolási rendszer működik.

Figyelem: 2017. június 6-tól megújult Szeged parkolási rendszere. Érvényes parkolószelvény megváltására kizárólag az új parkolóautomatákon vagy az új mobilparkolási rendszeren keresztül van lehetőség. A részletekről tájékozódjon a SZEPARK Parkolásinfó oldalán.

Figyelem: Az Arany János utca elején lévő parkolóház 2018. június 30-án bezárt.

Az Aranyklinika Fogászat a szegedi vasútállomástól a Boldogasszony sugárút, Tisza Lajos körút, Dózsa utca, Arany János utca útvonalon érhető el.

Megközelítés helyi járattal

A vasútállomástól az 1-es villamossal kell utazni 6 megállót, az Anna kútnál kell leszállni, innen pár perc séta az Arany János utca.

Az Aranyklinika Fogászat megközelíthető az Anna kút felől villamossal (1,2,3,4), busszal (10,20) és trolival (5,8), valamint a Dózsa György utca felől trolival (9,19).

Az Arany János utca a Dózsa György utcára és a Tisza Lajos körútra merőlegesen, az Anna kút mögött helyezkedik el. A Széchenyi tér felől a Takaréktár utcán végighaladva lehet megközelíteni.

Fizetési lehetőségek

Rendelőnkben készpénzzel és bankkártyával fizethetnek. Ezen felül szerződésben állunk számos egészségpénztárral. A bejelentkezéskor érdeklődjön az igénybevételi lehetőségekről.

Virtuális séta

Nézzen körül rendelőnkben virtuálisan! Tekintse meg rendelőnket 360 fokos websétánk segítségével! A betekintés elindításához kattintson a linkre!

Időpontkérés


Aranyklinika Fogászat

6720 Szeged, Arany János utca 14.

Üzemeltető:
Dr. Kiss Gabriella egyéni vállalkozó
6726 Szeged Németh András u 51.

Ingyen WI-FI

Látogatóinknak ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatást biztosítunk rendelőnk területén!

 

Helyszíni bankkártyás fizetés

A tájékoztatás nem teljeskörű. A változtatás jogát fenntartjuk! A felhasználás feltételeiről tájékozódjon elérhetőségeink egyikén!

6720 Szeged, Arany János utca 14.

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!