• Bejelentkezés: H-P 8-18

  • Telefon: +36 30 203 5653

  • Rendelés: időpont alapján

Kapcsolat

Megközelítés gépjárművel

Az Aranyklinikára érkezőknek kedvezményes parkolási lehetőség biztosított az Arany János utca elején lévő parkolóházban: munkaidőben 120 ft / óra, munkaidőn kívül 60 ft / óra díjért.

Pecsételtesse le a parkolóházban kapott parkolószelvényét az Aranyklinikán, így távozáskor csak a kedvezményes díjat kell kifizetnie!

1. Parkoljon a parkolóházban: 6720 Szeged, Arany János u. 5.
2. Pecsételtesse le parkolószelvényét az Aranyklinika ambulanciáján
3. Fizetéskor mutassa be a szelvényt, így a kedvezményes óradíj kerül csak felszámításra!

További információ: SZEPARK Parkolóház

Fizetési lehetőségek

Rendelőnkben készpénzzel fizethetnek. Ezen felül szerződésben állunk számos egészségpénztárral. A bejelentkezéskor érdeklődjön az igénybevételi lehetőségekről.

Aranyklinika Fogászat


6720 Szeged, Arany János utca 14.

Ingyen WI-FI

Látogatóinknak ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatást biztosítunk rendelőnk területén!

 

6720 Szeged, Arany János utca 14.

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. A legfrissebb eljárási rend értelmében minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni!

Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!