fbpx

Melyek azok a harapasi rendellenességek amivel minél fiatalabb korban fel kell keresni a fogszabályzó szakorvost?

[outdated]

    • 2018-07-19
    Melyek azok a harapasi rendellenességek amivel minél fiatalabb korban fel kell keresni a fogszabályzó szakorvost?

    Amennyiben keresztharapás, metszőfogak közti rés, szűk felső állcsont, illetve túlzottan előre álló metszőfogakat látunk. Ezek azok az eltérések amiket már fiatal korban el kell kezdeni kezelni, mivel kezelés nélkül később súlyosabb problémák alakulhatnak ki.

    Fogászati rendellenességek okai: lehet genetikai, illetve lehet küldő ártalom is az oka. Előfordulhat, hogy túl nagy fogak mellé kis állcsontot öröklünk. Külső ártalmak, pl nyelvlokeses nyelés, ujjszopás, különböző rossz szokások is okozhatnak fogászati rendellenességet.

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!

Read previous post:
Mit lehet enni fogszabályzóval?

A ragasztást követő két három napban nehezebb a rágás a fogszabályzóval. Ilyenkor célszerű pépesebb ételeket enni. Ezt követően már majdnem...

Close