fbpx

Láthatatlan fogszabályozó készülék

[outdated]

  • 2017-01-03
  Láthatatlan fogszabályozó készülék

  A legmodernebb számítógépes technológia által vezérelt fogszabályozás. A számítógépes tervezés segítségével, már a kezelés megkezdése előtt pontos képet kaphatunk a várható eredményről. Az ultravékony fogszabályozó síneket 2-6 hetente szükséges cserélni, összesen az elváltozástól függően több sín szükséges a legtökéletesebb végeredmény eléréséhez. A felnőtt fogszabályozásban igen kedvelt, mert teljesen észrevehetetlen. Kiválóan alkalmas fogtorlódások megszüntetésére, kusza fogak kiegyenesítésére. Fogak közötti rések zárhatóak, illetve kezelhető vele többféle harapási rendellenesség is. Olvasson tovább!

  Kinek ajánljuk?

   

  • Elsősorban felnőtteknek, ha a fogain inkább esztétikai korrekcióra van szükség.
  • Ha fontos Önnek, hogy észrevehetetlen legyen a fogszabályozó készüléke, sőt néhány órára akár felfüggeszthető is legyen a kezelés.
  • Ha szeretné, hogy a legmodernebb eszközökkel, high-tech tecnológiával szabályozzák fogait.
  • Ha fontos Önnek, hogy a fogzománcon ne okozzon sérülést a hagyományos fogszabályozó készülék.
  • Ha könnyen tisztítható, higiénikus fogszabályozó készüléket szeretne.

   

  Keresse bizalommal fogászatunkat kérdéseivel, ingyenes konzultációnkon!

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!

Read previous post:
Kezdjük az új évet szép és egészséges fogakkal!

Év végi akcióink keretében, 2016.12.31-ig az Aranyklinika fogászatán az alábbi akciókat vehetik igénybe a hozzánk érkező páciensek: Fogkőtisztítás akció Teljes...

Close