fbpx

Mit tegyünk ha leesik a brackett (tappancs)?

[outdated]

    • 2018-08-06
    Mit tegyünk ha leesik a brackett (tappancs)?

    Ha egy-két brackett leesik, akkor nem kell rögtön a rendelőbe sietni, elég a következő kontroll alkalmával orvosolni a problémát, azonban ha több tappancs válik le a helyéről, akkor célszerű minnél hamarabb visszaragasztani.

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!

Read previous post:
Melyek azok a harapasi rendellenességek amivel minél fiatalabb korban fel kell keresni a fogszabályzó szakorvost?

Amennyiben keresztharapás, metszőfogak közti rés, szűk felső állcsont, illetve túlzottan előre álló metszőfogakat látunk. Ezek azok az eltérések amiket már...

Close