fbpx

Porcelán héj a gyönyörű mosolyért!

[outdated]

  • 2017-11-27
  Porcelán héj a gyönyörű mosolyért!

  Esztétikai problémád van a fogaiddal? Nem mersz felhőtlenül mosolyogni? A porcelán héjakkal tökéletes Hollywood-i mosolyt tudunk varázsolni, akár a fogak minimális csiszolása nélkül is!

  Ha fogaid elszíneződöttek, sárgásak, esetleg rés látható köztük vagy a formájuk nem tökéletes, akkor számodra a tökéletes megoldás a porcelán héj. Segítségével könnyen orvosolhatók ezek a problémák és a gyönyörű mosoly elérése már nem lehetetlen, az eredmény garantáltan természetes mosoly! A legmodernebb technológiával kialakított héjak akár kontaktlencse vastagságúakra is elvékonyíthatóak, melyeket a fogak felszínére ragasztunk egy  speciális ragasztó segítségével, kialakítva a tökéletes formát és színt. Észrevehetetlen, tökéletesen természetes, mivel tiszta porcelánból készül. A fogakhoz kémiailag is rögzül, nem kell kímélnünk a saját fogainkhoz hasonló tulajdonságokkal bír, bármit bátran haraphatunk, rághatunk vele.

  Érdeklődjön a lehetőségekről, keressen minket bátran kérdéseivel, vagy jelentkezzen be egy konzultációra!
  Tel.: 30/2035653
  www.aranyklinikafogaszat.hu

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!

Read previous post:
Allergia fogászati anyagokra?

Érzékeny a bőre? Hajlamos allergiás reakciókra? Végeztesse el fájdalmatlan bőrtesztünket, annak érdekében, hogy fogpótlása minél tartósabb és probléma mentes legyen.

Close