fbpx

Szájharapdálás – fogászati probléma?

[outdated]

  • 2019-09-20
  Szájharapdálás – fogászati probléma?

  Gyakori jelenség felnőttek és gyerekek körében is az arc és az ajkak belső felszínének piszkálása, harapdálása. Van aki tud erről a rossz szokásáról, de sokan észre sem veszik. Mi okozhatja? Fogászati vagy pszichés probléma?-mindkettő lehet.

  A folyamatos irritáció miatt a szövetek sérülnek, fehér léziók, hámfosztott területek alakulnak ki.

  Okai:

  • szorongás, lelki problémák
  • rossz kialakítású fogpótlás
  • hiányzó fogak miatt megváltozott harapás
  • rendellenes állású bölcsességfog
  • éles, letört fogcsücskök

  Megszüntetése:

  A kiváltó okok felderítése, ha fogászati probléma akkor annak kezelése szakember segítségével.

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!

Read previous post:
Néhány fontos tudnivaló a műfogsorokkal kapcsolatban!

Érdemes néhány alapvető kérdést megválaszolni, mielőtt műfogsor elkészítésébe fogunk, hiszen teljesen megváltoztatja egy ember életét.

Close