• Bejelentkezés: H-P 8-18

  • Telefon: +36 30 203 5653

  • Rendelés: időpont alapján

Bemutatkozunk

A belváros szívében, kellemes és hangulatos környezetben várjuk kedves pácienseinket. Nálunk várakozás nélkül, a megbeszélt időpontban kezdjük a kezeléseket, de addig kényelmes váróhelyiségünkben töltheti el drága idejét. Tájékozódhat további szakrendeléseinkről, illetve fontos és hasznos információkkal próbáljuk segíteni egészsége megőrzését.

Fogászati rendelőnkben a legmodernebb anyagokkal és technikákkal várjuk Önt, nálunk folyamatos a megújulás! Bármilyen fogászati problémával nyugodtan fordulhat hozzánk, szakrendeléseinken a fogászat minden területen megoldást nyújtunk. Kellemes és stressz mentes légkörben végezzük fájdalommentes kezeléseinket, és próbáljuk jó élménnyé varázsolni a fogászati beavatkozásokat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk az elvégzett kezelésekre, fogművekre garanciát vállalunk!

Kedvezményes parkolási lehetőséggel és ingyen Wifi-vel várjuk kedves pácienseinket!

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. A legfrissebb eljárási rend értelmében minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni!

Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!