fbpx

Esztétikai beavatkozások

Fogfehérítés:

A fogakon a rágás hatására mikrorepedések keletkeznek, melyekbe az ételekből származó festékanyagok az évek során lerakódhatnak, ami a fogak sárgás-barnás elszíneződését okozhatja.  Ezek az elszíneződések kezdetben egy professzionális tisztítás illetve polírozással megszüntethetők, azonban ha ez már mélyen a fog szerkezetébe ivódott, akkor csak kémiai fogfehérítéssel segíthetünk rajta. Rendelőnkben két módszert alkalmazunk. Az egyik a  rendelőben elvégzett azonnali lézeres fehérítés, a másik a néhány nap alatt otthon elvégezhető fehérítés , amikor a páciens fogsoráról mintakészítés után egy sín készül amibe otthon alkalmazza a fogfehérítő anyagot a kívánt szín eléréséig. A kíméletesebb megoldás az otthoni fehérítés mivel kevésbé erős a fehérítő anyag savtartalma, de mindkét módszerrel ugyanazt az eredményt tudjuk elérni. Átmeneti fogérzékenység kialakulása várható a kezelés után, melyet ecseteléssel 1-2 alkalom után megszüntetünk. Fehérítés után kerülendők az erős színű és szélsőséges hőmérsékletű ételek, italok, illetve a dohányzás.

Belső fogfehérítés szükséges az elszíneződött gyökérkezelt fogaknál, ilyenkor a fogban kialakított üregbe helyezzük a fehérítő anyagot a kívánt szín eléréséig.

Otthoni fogfehérítő sín

Ínykorrekció:

esztétikai okból végzett műtéti beavatkozás, mellyel az eredeti állapot visszaállítása a cél pl.: lehúzódott íny miatt szabadon lévő fognyak.

 

Kerámia héj, fémmentes pótlások:

Mivel teljesen fémmentes pótlásokról van szó, vissza tudjuk állítani az eredeti foggal megegyező transzparenciát, mely a természetes fogakkal megegyezően viselkedik minden fényviszony között, nincs „műfoghatás”. A front régióban mindig ezt ajánljuk a legszebb mosoly elérése érdekében.

Nemcsak esztétikai szempontból előnyös egy teljes kerámia munka, hanem mivel kémiailag is köt a fogfelszínhez ezáltal megerősíti, összetartja és rendkívül erős kapcsolatot biztosít a saját foganyaggal.

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!