fbpx

Mi az a nyelvkaparó, szükségünk van e rá?

[outdated]

    • 2017-12-18
    Mi az a nyelvkaparó, szükségünk van e rá?

    A nyelvkaparó a szájszag legnagyobb ellensége, ami valljuk be nagyon sok embert érint, és nagyon megkeseríti a mindennapokat, és a társas kapcsolatainkat. A rossz leheletnek számos oka lehet, érdemes először a tünetet kiváltó okot megtalálni, hogy ez a szájüregből vagy egyéb más okból ered. A szájüregben rossz lehelethez vezethet az ínygyulladás, fogszuvasodás, szájszárazság.

    A legfontosabb ezeket a problémákat kezelni, ezután el kell sajátítani egy megfelelő napi szájápolási rutint amivel megelőzhető a szájszag. A legfontosabb fogaink mechanikai tisztítása egy megfelelő fogkefével, fogközeink tisztítása fogselyemmel vagy fogköz kefével. Ezek után következik a nyelv megtisztítása mivel a szájüregünk méretéhez képest óriási felülete van, és ugyanúgy érintkezik az elfogyasztott ételekkel mint a fogak, számos már megemésztett vagy emésztésre váró ételmaradék tapadhat hozzá ami a kellemetlen leheletet okozza. Erre a célra alakították ki a nyelvkaparót. Ezzel a speciális eszközzel nagyon könnyen és hatékonyan el tudjuk távolítani a kellemetlen szájszagot okozó lepedéket és baktériumot a nyelvünkről. Szerencsére egyre több helyen beszerezhető, és használata után sokkal tisztábbnak érezhetjük mi is és környezetünk is a leheletünket.

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!

Read previous post:
Kell-e a fogászati gócokat kezelni?

Nagyon fontos, hiszen számos betegséget okozhat a szervezetünk bármelyik pontján, hiszen ez egy óriási baktérium halmaz ami az összes szervünkhöz...

Close