• Bejelentkezés: H-P 8-18

 • Telefon: +36 30 203 5653

 • Rendelés: időpont alapján

Elkészült új weblapunk!

  • 2015-10-08
  Elkészült új weblapunk!

  Új fogászati magánrendelőnkkel egyidőben elkészült weblapunk is! Az Aranyklinika Fogászat teljes körű fogászati ellátást kínál a belváros szívében, az Arany János utca 14. szám alatt. Magánrendelésünket az Aranyklinika első emeletén végezzük, bejelentkezés alapján, várakozás nélkül.

  Forduljon hozzánk bizalommal!

  Dr. Kiss Gabriella, Dr. Pintér Mónika

   

  Aranyklinika Fogászat: aranyklinikafogaszat.hu
  Aranyklinika: aranyklinika.hu

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. A legfrissebb eljárási rend értelmében minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni!

Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!