fbpx

Allergia fogászati anyagokra?

[outdated]

  • 2017-11-22
  Allergia fogászati anyagokra?

  Érzékeny a bőre? Hajlamos allergiás reakciókra? Végeztesse el fájdalmatlan bőrtesztünket, annak érdekében, hogy fogpótlása minél tartósabb és probléma mentes legyen.

  Nálunk az Aranyklinikán megtalálható egy szinte minden fogászati anyagra kiterjedő bőrteszt, ami megmutatja, mi az ami a későbbiekben problémát okozhat. Fontos, hogy előre úgy, olyan anyagból tervezzük meg a fogpótlását, mivel ezeket hosszú távra készítjük, amit szervezete tolerál és nam ad rá allergiás reakciót. Szerencsére már több olyan anyag áll rendelkezésünkre amivel helyettesíteni tudjuk az esetleg allergiát kiváltó anyagokat! Érdeklődjön nálunk a további részletekért!

  Hogyan zajlik a vizsgálat?

  • A vizsgálat fájdalommentes
  • Antihisztamint (allergia ellenes készítményeket) felhelyezés előtt 1 héttel el kell hagyni, különben más előkészítést nem igényel
  • Nem kell éhgyomorra jönni
  • A nap bármely szakaszában elvégezhető

   

  Kisméretű korongokat helyezünk a hát bőrére karcolás nélkül , melyek az allergéneket tartalmazzák. A felhelyezés időigényes. Előfordul azonnali bőrreakció (viszketés, bőr kivörösödése). Nagyon ritkán általános allergiás reakció lép fel, mely az azonnali orvosi beavatkozást igényel. A tapaszt több napon át fennhagyjuk a páciens hátán. A hátat a tesztelés alatt nem szabad mosni és a sportolás sem ajánlott. A bőrreakciót megfelelő időszakokban, pár naponként leolvassuk.

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!

Read previous post:
Láthatatlan fogszabályozó készülék

A legmodernebb számítógépes technológia által vezérelt fogszabályozás. A számítógépes tervezés segítségével, már a kezelés megkezdése előtt pontos képet kaphatunk a...

Close