fbpx

Számos kedvezménnyel várjuk ebben a hónapban!

  • 2017-11-07
  Számos kedvezménnyel várjuk ebben a hónapban!

  A Fogászati Hónap Magyarországon minden év novemberében van. Ez egy országos kampány szájunk, fogaink egészségéért. Rengeteg fogászat csatlakozik mi is szeretnénk segíteni meglévő és leendő kedves pácienseinket, számos kedvezményes csomagunk segítségével, annak érdekében, hogy fogaik egészségét és szépségét minél tovább megőrizhessük!

  A három legfontosabb üzenetete ennek a hónapnak a következő:
  • Naponta legalább kétszer fordítsunk gondot fogaink ápolására!
  • Csökkentsük le a cukros ételek és italok fogyasztását!
  • Keressük fel fogorvosunkat rendszeresen, legalább évente egyszer egy kontroll vizsgálaton vegyünk részt!

   

  Célja ennek a megmozdulásnak, hogy segítsünk javítani a lakosság szájhigiéniáját. Szeretnénk ezzel felhívni a figyelmet a szájápolás és fogaink egészségének fontosságára!

  Egy gyönyörű és egészséges mosoly nemcsak óriási magabiztosságot ad, de életünk számos területén hozzájárulhat a sikerünkhöz, legyen az a karrierünk vagy a párkapcsolatunk, vagy számos más élethelyzet.

  A Fogászati Hónap keretén belül az Aranyklinika Fogászaton a következő lehetőségeket kínáljuk:

  • Teljeskörű szájvizsgálat, állapotfelmérés, terv és árajánlatkészítés. Fogkőtisztítás, polírozás, szájhigiéniás tanácsadás. Lehetőséget kínálunk az Oral-B legújabb csúcskategóriás elektromos fogkeféjének kipróbálására.
   A csomag ára: 12000 Ft
  • Fogfehérítés kedvezményesen, azoknak akik csak hófehér mosolyt szeretnének, de fogai egészségesek. A rendelői vagy az otthoni fogfehérítésre ebben a hónapban 10 % kedvezményt biztosítunk, illetve szintén egy teljeskörű fogászati szűrővizsgálat, állapotfelmérés, terv és árajánlatot is készítünk mellé, illetve az ár magába foglal egy fogkőeltávolítást és polírozást is.
   Otthoni fogfehérítés: 54000 Ft
   Rendelői fogfehérítés: 81000 Ft
  • A fogszabályozást sosem késő elkezdeni! A technológia fejlődésének köszönhetően ma már számos lehetőség áll rendelkezésre annak, aki gyönyörű mosolyt szeretne! A fogszabályozással nemcsak kiváló esztétikai eredményt tudunk elérni, segítségével javíthatjuk a harapási és állkapocs rendellenességeit is!
   Aki november hónapban jelentkezik és kerül fel a fogszabályozó, 10% kedvezményt biztosítunk a készülék árából!

   

  Aki még nem tette volna meg ebben az évben, keresse fel fogorvosát legalább az ajánlott éves szűrővizsgálatra és tegyen fogai egészségéért!

  Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk kellemes hangulatú belvárosi rendelőnkben! Bejelentkezéssel vagy kérdéseivel kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeinken érdeklődjön.

  Tel.: 30/2035653
  www.aranyklinikafogaszat.hu

Read previous post:
Valóban veszélyes az amalgám tömés? Kicseréltessük vagy maradhat?

Amalgám tömést a modern fogászati rendelőkben már nem készítünk, aminek több oka is van. Egyáltalán nem esztétikus, több méterről is...

Close