fbpx

Fontos-e pótolni a hiányzó fogakat?

[outdated]

  • 2017-10-04
  Fontos-e pótolni a hiányzó fogakat?

  Nagyon fontos a hiányzó fogak mielőbbi pótlása mert nemcsak esztétikai szempontból okoznak hátrányt, de több fog hiánya esetén már a rágó funkciót is befolyásolhatja,ami a későbbiekben komoly rágó ízületi problémákat is okozhat. Ha több fog is hiányzik az befolyásolhatja az étkezésünket is, mivel nem tudjuk úgy megrágni, felaprítani az ételt hogy az a tápcsatornába megfelelő méretben kerüljön be így akár komoly emésztési problémák is kialakulhatnak. A megmaradt fogak elkezdenek a hiányzó fogak irányába vándorolni,bedőlni egy idő után, ami nagyon megnehezíti egy későbbi korrekt fogpótlás elkészítését.

  Számos olyan modern esztétikus megoldás létezik már amivel észrevehetetlenné tudjuk tenni a külső szemlélő számára azt, hogy egy fogpótlásról van szó, illetve a használója is minimális megszokási idő után már sajátjának érezheti.
  A hiányzó fogak pótlása mindemellett közérzetünket is befolyásolja, jó hatással lehet az önbizalmunkkra, egy gyönyörű mosoly szebbé teheti a saját és környezetünk napját is.

  Tájékozódjon a lehetőségekről és keressen minket bizalommal!

Read previous post:
Miért fontos hogy a kismamák gyakrabban látogassák fogorvosukat?

A terhesség időszaka alatti hormonváltozás számos változást okoz testünkben ami a fogainkra, de leginkább az ínyükre is hatással van. A...

Close