• Bejelentkezés: H-P 8-18

 • Telefon: +36 30 203 5653

 • Rendelés: időpont alapján

Miért fontos hogy a kismamák gyakrabban látogassák fogorvosukat?

  • 2017-09-27
  Miért fontos hogy a kismamák gyakrabban látogassák fogorvosukat?

  A terhesség időszaka alatti hormonváltozás számos változást okoz testünkben ami a fogainkra, de leginkább az ínyükre is hatással van. A legfontosabb az hogy már a baba tervezése előtt gondoljunk fogaink egészségére, mivel ha a terhesség alatt kerül sor fogászati beavatkozásra az már igen kényelmetlen lehet egy kismamának. Számos olyan fogászati beavatkozás van ami a terhesség alatt is elvégezhető, de ha nem muszáj akkor inkább előtte már gondoskodjunk arról hogy ez elkerülhető legyen. 

  Fontos az, hogy a terhesség ideje alatt iktassunk be még egy fogmosást a megszokotton kívül, hiszen a terhességi ínygyulladás nagyon gyakori, de megelőzhető. Gyakori a duzzadt, vörös, vérző íny, fordítsunk több gondot az otthoni szájápolásra és akár havonta látogassuk meg fogorvosunkat egy professzionális tisztítás, polírozás céljából, aminek semmilyen káros mellékhatása nincs a kisbabára, szemben egy folyamatosan fenálló gyulladással.

  Forduljon hozzánk bizalommal!

Read previous post:
Őszi kedvezményes FOGFEHÉRÍTÉS az Aranyklinikán!

Ha most jelentkezel be akár a rendelői vagy az otthoni fogfehérítés mellé kapsz ajándékba egy teljeskörű fogászati szűrővizsgálatot, árajánlat készítéssel,...

Close