fbpx

Miért fontos hogy a kismamák gyakrabban látogassák fogorvosukat?

[outdated]

    • 2017-09-27
    Miért fontos hogy a kismamák gyakrabban látogassák fogorvosukat?

    A terhesség időszaka alatti hormonváltozás számos változást okoz testünkben ami a fogainkra, de leginkább az ínyükre is hatással van. A legfontosabb az hogy már a baba tervezése előtt gondoljunk fogaink egészségére, mivel ha a terhesség alatt kerül sor fogászati beavatkozásra az már igen kényelmetlen lehet egy kismamának. Számos olyan fogászati beavatkozás van ami a terhesség alatt is elvégezhető, de ha nem muszáj akkor inkább előtte már gondoskodjunk arról hogy ez elkerülhető legyen. 

    Fontos az, hogy a terhesség ideje alatt iktassunk be még egy fogmosást a megszokotton kívül, hiszen a terhességi ínygyulladás nagyon gyakori, de megelőzhető. Gyakori a duzzadt, vörös, vérző íny, fordítsunk több gondot az otthoni szájápolásra és akár havonta látogassuk meg fogorvosunkat egy professzionális tisztítás, polírozás céljából, aminek semmilyen káros mellékhatása nincs a kisbabára, szemben egy folyamatosan fenálló gyulladással.

    Forduljon hozzánk bizalommal!

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!

Read previous post:
Őszi kedvezményes FOGFEHÉRÍTÉS az Aranyklinikán!

Ha most jelentkezel be akár a rendelői vagy az otthoni fogfehérítés mellé kapsz ajándékba egy teljeskörű fogászati szűrővizsgálatot, árajánlat készítéssel,...

Close