fbpx

Őszi kedvezményes FOGFEHÉRÍTÉS az Aranyklinikán!

[outdated]

    • 2017-09-22
    Őszi kedvezményes FOGFEHÉRÍTÉS az Aranyklinikán!

    Ha most jelentkezel be akár a rendelői vagy az otthoni fogfehérítés mellé kapsz ajándékba egy teljeskörű fogászati szűrővizsgálatot, árajánlat készítéssel, ha szükséges további kezelés, illetve egy professzionális szájhigiéniás tisztítást, tanácsadást, fogkőeltávolítást és polírozást. Az ajándék értéke 17000Ft. Kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk, segítünk, hogyan tehetjük ragyogóbbá mosolyát!

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!

Read previous post:
Szeretne többet tenni a tökéletes mosolyáért már otthon?

Fogmosás: hányszor, mivel és hogyan??? A fogak és az íny épségének megőrzésére ajánlott a rendszeres fluoridos fogkrémmel végzett napi kétszeri...

Close