fbpx

Oral-B elektromos fogkefe tesztelés!

[outdated]

  • 2017-09-04
  Oral-B elektromos fogkefe tesztelés!

  Ajándék Oral-B fogkrémmel és szájhigiéniás tanácsadással kedveskedünk minden páciensünknek aki ősszel ellátogat hozzánk fogkőeltávolításra. Kipróbálhatja az Oral-B legújabb fejlesztésű Genius 9000 típusú elektromos fogkeféjét, ami garantálja a tökéletes eredményt!

  100% – al több lepedéket távolít el!
  Mi ezt ajánljuk!
  Jelentkezzen be, és Ön is tapasztalhatja a különbséget. Segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb szájhigiéniás eszközöket, amivel tökéletesítheti a fogmosást!

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!

Read previous post:
Mi az ínybetegség? Népbetegség!

Az ínybetegség a fogakon maradt,foglepedékben található baktériumok miatt alakul ki. A lepedékből a páciens számára eltávolíthatatlan fogkő alakul ki, az...

Close