fbpx

Kezdjük az új évet szép és egészséges fogakkal!

[outdated]

  • 2016-11-09
  Kezdjük az új évet szép és egészséges fogakkal!
  Év végi akcióink keretében, 2016.12.31-ig az Aranyklinika fogászatán az alábbi akciókat vehetik igénybe a hozzánk érkező páciensek:

   

  • Fogkőtisztítás akció
   Teljes száj fogkőtisztítás és polírozás: 10000 Ft
  • Tömés akció
   Minden méretű és felszínű tömés akciós áron: 10000 Ft 

   

  A részletekről érdeklődjön az Aranyklinika Fogászat elérhetőségeinek egyikén!

Tájékoztatjuk, hogy rendelőnk 2020.05.25.-től újra üzemel. Minden szükséges óvintézkedést megteszünk. Az újranyitás szigorú protokoll betartását kívánja meg mind pácienseink, mind munkatársaink részéről.

Rendelőnkben eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmaztuk, ezt kibővítettük a járványügyi előírásoknak megfelelően. Beszereztünk egy speciális levegő fertőtlenítő berendezést, ami többek között elpusztítja a Covid-19 vírust, illetve bármilyen más levegőbe kerülő baktériumot, vírust és gombát. Ezzel a berendezéssel, és a többi eszköz, illetve felület fertőtlenítő berendezésünkkel szeretnénk biztosítani, hogy biztonságos környezetben végezhessük a beavatkozásokat. Munkatársaink speciális védőruházatban fogják várni! Öntől a következőket kérjük:

A sok előkészület, amit egészségünk megőrzése érdekében teszünk kicsit lassítja a folyamatot, de kérjük türelmét és közreműködését!

Read previous post:
Fogszabályozás akár részletfizetéssel is!
Fogszabályozás akár részletfizetéssel is!

Szeretettel várjuk pácienseinket egy szebb és egészségesebb mosolyért. A legkorszerűbb fogszabályozási technikákkal és megfizethető árakkal várjuk Önt rendelőnkben. Személyes konzultáció...

Close