fbpx

Keresés

  • 2017-10-26
  Valóban veszélyes az amalgám tömés? Kicseréltessük vagy maradhat?

  Valóban veszélyes az amalgám tömés? Kicseréltessük vagy maradhat?

  Amalgám tömést a modern fogászati rendelőkben már nem készítünk, aminek több oka is van. Egyáltalán nem esztétikus, több méterről is láthatjuk egy kiadós nevetés során sötét színe miatt. Azonban ez a legkisebb probléma. A mai modern fogászati tömőanyagok már kémiailag is kötnek a fogszövetekhez, aminek az előnye az, hogy elég egy pont akkorra üreget kialakítani a fogban amekkora a szuvasság mérete, ezzel szemben az amalgám számára egy annál sokkal nagyobb üreg szükséges amiben meg tud kapaszkodni.

  Bővebben →
  • 2019-11-07
  Tippek ujjszopás ellen

  Tippek ujjszopás ellen

  Fontos gyermekünket a rossz szokásról minél hamarabb leszoktatni, mert maradandó károsodásokat hozhat létre a fogak és az állcsontok fejlődésében. Néhány hónapos kortól, akár 5-6 éves korig is elhúzódhat.

  Bővebben →
  • 2017-09-11
  Szeretne többet tenni a tökéletes mosolyáért már otthon?

  Szeretne többet tenni a tökéletes mosolyáért már otthon?

  Fogmosás: hányszor, mivel és hogyan??? A fogak és az íny épségének megőrzésére ajánlott a rendszeres fluoridos fogkrémmel végzett napi kétszeri fogmosás és fogselymezés. Így távolítható el a fogainkon maradt ragadós filmszerű lepedék, plakk. Ez a filmréteg számos savat és toxint termelő baktériumot tartalmaz, ami a fogak szuvasodását és az íny károsodását okozzák. A szájvíz hozzásegít a baktériumok csökkentéséhez, de nem helyettesíti az alapos fogmosást.

  Bővebben →
  • 2017-11-07
  Számos kedvezménnyel várjuk ebben a hónapban!

  Számos kedvezménnyel várjuk ebben a hónapban!

  A Fogászati Hónap Magyarországon minden év novemberében van. Ez egy országos kampány szájunk, fogaink egészségéért. Rengeteg fogászat csatlakozik mi is szeretnénk segíteni meglévő és leendő kedves pácienseinket, számos kedvezményes csomagunk segítségével, annak érdekében, hogy fogaik egészségét és szépségét minél tovább megőrizhessük!

  Bővebben →

Aranyklinika Fogászat

6720 Szeged, Arany János utca 14.

Üzemeltető:
Dr. Kiss Gabriella egyéni vállalkozó
6726 Szeged Németh András u 51.

Ingyen WI-FI

Látogatóinknak ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatást biztosítunk rendelőnk területén!

 

Helyszíni bankkártyás fizetés

A tájékoztatás nem teljeskörű. A változtatás jogát fenntartjuk! A felhasználás feltételeiről tájékozódjon elérhetőségeink egyikén!