• Bejelentkezés: H-P 8-18

 • Telefon: +36 30 203 5653

 • Rendelés: időpont alapján

  • 2017-12-05
  Fogköztisztítás fontossága

  Fogköztisztítás fontossága

  A fogközök összességében az összes fogfelszínünk 35%-át teszik ki, tehát ha elmarad a fogközök megtisztítása az olyan mintha fogaink egyharmadát egyáltalán nem tisztítanánk meg. Azért kifejezetten fontos ennek a területnek a tisztán tartása, mert a szuvasságok legnagyobb része innen indul ki, illetve a fogágybetegség előrehaladása szempontjából is nagyon fontos terület. Erre a célra speciális eszközöket használunk attól függően, hogy anatómiailag mekkora a fogköz, mi az az eszköz amivel jól tisztítható, könnyen bevezethető ebbe a háromszög alakú területre. Ezt az eszközt kiegészítésként használjuk a fogkefe mellett, illetve egy alapos fogmosás után, a mechanikus tisztító erő ami fontos már fogkrém használatára nincs szükség.

  Bővebben →
  • 2017-11-27
  Porcelán héj a gyönyörű mosolyért!

  Porcelán héj a gyönyörű mosolyért!

  Esztétikai problémád van a fogaiddal? Nem mersz felhőtlenül mosolyogni? A porcelán héjakkal tökéletes Hollywood-i mosolyt tudunk varázsolni, akár a fogak minimális csiszolása nélkül is!

  Bővebben →
  • 2017-11-22
  Allergia fogászati anyagokra?

  Allergia fogászati anyagokra?

  Érzékeny a bőre? Hajlamos allergiás reakciókra? Végeztesse el fájdalmatlan bőrtesztünket, annak érdekében, hogy fogpótlása minél tartósabb és probléma mentes legyen.

  Bővebben →
  • 2017-11-14
  Láthatatlan fogszabályozó készülék

  Láthatatlan fogszabályozó készülék

  A legmodernebb számítógépes technológia által vezérelt fogszabályozás. A számítógépes tervezés segítségével, már a kezelés megkezdése előtt pontos képet kaphatunk a várható eredményről. Az ultravékony fogszabályozó síneket 2-6 hetente szükséges cserélni, összesen az elváltozástól függően több sín szükséges a legtökéletesebb végeredmény eléréséhez. A felnőtt fogszabályozásban igen kedvelt, mert teljesen észrevehetetlen. Kiválóan alkalmas fogtorlódások megszüntetésére, kusza fogak kiegyenesítésére. Fogak közötti rések zárhatóak, illetve kezelhető vele többféle harapási rendellenesség is. Olvasson tovább!

  Bővebben →